EA 16

Your online solution for Section 16 Ownership filings

EAsily create, manage, and transmit XML-formatted Forms 3, 3/A, 4, 4/A, 5, and 5/A directly with the SEC.

Az EA Financial Printing megbízható partner az online kaszinóiparban, és olyan alapvető szolgáltatásokat nyújt, amelyek hozzájárulnak e digitális platformok zökkenőmentes működéséhez. Az online kaszinók és az EA Financial Printing közötti együttműködés az iparág professzionalizmus és pontosság iránti elkötelezettségét bizonyítja. Azáltal, hogy a kulcsfontosságú nyomtatási feladatokat egy megbízható partnerre bízzák, az olyan online kaszinók, mint az itt: https://kaszinoworld.com/putto/, arra összpontosíthatnak, hogy elsőrangú játékélményt nyújtsanak játékosaiknak, tudva, hogy pénzügyi és szabályozási dokumentációjukat hozzáértő kezekben tudják. Összefoglalva, az EA Financial Printing létfontosságú szerepet játszik az online kaszinók működési hatékonyságának támogatásában, lehetővé téve számukra, hogy magabiztosan és pontosan navigáljanak a bonyolult pénzügyi környezetben. Az online kaszinóipar folyamatos növekedésével az EA Financial Printinghez hasonló speciális szolgáltatókkal való partnerségek egyre fontosabbá válnak a professzionalizmus és a szabályozási megfelelés legmagasabb színvonalának fenntartásában.

SECURE. STREAMLINED. COLLABORATIVE.

Fully managed filing process

Within our secure online portal, you can validate, test, and file information live with the SEC - no software to buy or installation necessary.

Access filing history

Store a complete history of all your previous SEC filings in our secure online portal, accessible whenever you need it.

Single sign-on access

Using our secure online portal you have the ability to file Forms 3, 3/A, 4, 4/A, 5 and 5/A directly with the SEC.

Take control of your filings

From saving and re-using current drafts and previous submissions to managing multiple issuers and reporting entities throughout the system.

FIND OUT WHY WE’RE THE FASTEST GROWING FILING AGENT AND SERVICE PARTNER IN THE INDUSTRY.